Kookosene toortatraroog Musta Küüslauguga
Vajad:
1 dl toortatart
2 dl vett
1 dl lahjemat kookospiima
soola
4 Musta Küüslaugu küünt
1-2 sl röstitud seesamiseemneid
veidi õli või kookosrasva
Valmistamine:
Kuumuta pannil veidi õli või kookosrasva. Lisa tatar ning pruunista seda 2-3 minutit aeg-ajalt segades. Vala peale 2 dl vett, lase keema tõusta ning jäta 10 minutiks tasasele tulele podisema. Kui vesi on tatrasse imbunud, siis lisa kookospiim ja lase ka sellel tatra sisse keeda. Pressi juurde Musta Küüslaugu küüned, sega ja kuumuta korraks läbi. Kõige lõpuks lisa kuumal kuival pannil röstitud seesamiseemned. Serveeri näiteks ahjus röstitud/aurutatud juurviljade või värske salatiga. Kõrvale sobivad hästi ka pestod (nt rukolapesto).