Musta küüslaugu-sidruni pasta

Vaja läheb:

200 g linguine pastat
40 g parmesani juustu
250 ml taimset toidukoort või vahukoort
1 tl musta küüslaugu pastat
20 ml maheda sidruni mahla
1 maheda sidruni koor
1-2 spl õli
35 g india pähkleid
tšillipastat või tšillipulbrit
soola
kuni 10 musta küüslaugu küünt
tilliValmistamine:

Pane pasta soolaga maitsestatud keevasse vette ja keeda pakil oleva juhendi järgi. Kurna hoolega “al dente” pasta ja nirista üle oliiviõliga ning sega läbi.

Kastme tegemiseks kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli, toidukoor ja musta küüslaugu pasta.

Lisa parmesani juust, tükeldatud india pähklid, sidrunimahl ja sidrunikoor ning maitsesta tšilli, soola ja pipraga. Lase natuke podiseda, kuni juust on sulanud.

Sega kaste ja pasta omavahel läbi.

Serveeri musta küüslaugu küünte, india pähklite ja tilliga.

Sarnased retseptid