Koorene pasta musta küüslauguga
2 inimese jaoks läheb vaja:
4-6 musta küüslaugu küünt
200 g pastat, nt linguini
400 ml toidukoort või vahukoort
2 küüslauguküünt
1 keskmise suurusega sibul
100 g kirsstomateid
soola, pipart
serveerimiseks parmesani, riivituna
õliValmistamine:
Keeda pasta ja jäta nõrguma. Haki sibul ja mõlema küüslaugu küüned. Kuumuta pannil veidi õli ning pruunista sibulat ja tavalist küüslauku minutike. Lisa must küüslauk ja toidukoor, lase keema tõusta ning kuumuta veel minutike. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa poolitatud kirsstomatid ja eelnevalt keedetud pasta, sega ning kuumuta mõned minutid, kuni kaste on parajalt kreemjas ja tomatid kergelt küpsed. Serveeri riivitud parmesani ja värske lehtpeterselliga.