Krõbeda nahaga kanakintsud musta küüslaugu koorekastmes
Vaja läheb:
450 g kanakintsuliha
250 ml toidukoort
1 tl musta küüslaugu pastat
30 g parmesani
oliiviõli
0,5 tl soola
pipart
tüümianiValmistamine:
Pese kanakintsud külma vee all ja kuivata paberrätikuga.
Hõõru läbi soola ja pipraga.
Kuumuta pannil õli (õli pane pannile nii, et põhi oleks korralikult kaetud), pane kana nahaga allapoole ja küpseta kõrgemal kuumusel 12 minutit, vahepeal kontrolli, et nahk ei läheks liiga pruuniks ning vajadusel alanda kuumust.
Keera kana ja küpseta veel 10 minutit. Kontrolli kana küpsust altpoolt noaga lahti lõigates. Kui kanakintsud on valmis, siis tõsta need pannilt.
Puhasta pann.
Kastme tegemiseks sega pannil toidukoor, musta küüslaugu pasta, sool, pipar ning lase keema. Lisa parmesan ja sega kuni juustu sulamiseni.
Tõsta kastmesse kanakintsud ja kuumuta veel 4 minutit.
Serveeri värske tüümianiga ning kõrvale tee tatart või riisi.