Musta Küüslaugu kohukesed
(6-8 tk)
400 g vanillikohupiima
200 g toorjuustu
100 g valget šokolaadi
75 g Musta Küüslauku
60 g võid
4 sl vedelat mett
50 g mandlilaaste
Haki Must Küüslauk väikesteks kuubikuteks, jäta mõned küüned ka kaunistamiseks. Sega kokku kohupiim, toorjuust, sulatatud või, Musta Küüslaugu tükid ja mesi. Aseta kohupiimasegu toidukilega vooderdatud sobiva kujuga vormidesse ning tõsta vähemalt 30 minutiks sügavkülma. Sulata valge šokolaad. Võta kohupiimavormid külmikust, eemalda toidukile ja kummuta serveerimisalusele. Kaunista mandlilaastude, sulatatud šokolaadi ja Musta Küüslaugu tükikestega ja tõsta 15 minutiks külmkappi tahenema. Serveeri värskete marjadega.